Αυτά που κατανοούν όσοι κάνουν personal training [λίστα & εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτά που κατανοούν όσοι κάνουν personal training [λίστα & εικόνα]

Φωτογραφίες: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έχεις δοκιμάσει όλα. Εχεις γραφτεί γυμναστήριο, έχεις κάνει όργανα, έχεις πάει σε ομαδικά προγράμματα.

Εχεις κάνει πιλάτες, γιόγκα, ένα άλλο που λέγεται Fat Burn, ένα ακόμη με ένα όνομα που δεν θύμασαι, αλλά δεν ξαναπάτησες γιατί ο γυμναστής νόμιζε πως ήσασταν στρατιώτες σε εκπαίδευση. Τα πάντα, ειλικρινά. Δεν είναι ότι δεν θες να γυμναστείς, απλά θες κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να ασχολείται με εσένα και μόνο και ας νομίζει πως είσαι... φαντάρος που ασκείται.

Γι΄αυτό ξεκίνησες personal. Οκ, είναι λίγο «τσιμπημένο», αλλά έχεις δει αποτέλεσμα σε χρόνο dt και δεν το πιστεύεις. Το καλό με αυτού του είδους την εκγύμναση είναι πως κλείνεις ραντεβού και ακόμα και αν βαριέσαι, πηγαίνεις, γιατί ντρέπεσαι να το ακυρώσεις.

Ολοι αυτοί που ξεκίνησαν personal έχουν κάποια πράγματα κοινά και γι αυτό άλλωστε θα καταλάβουν τα παρακάτω:

  • Δεν πίστευουν πως μπορούν να αγαπούν και να μισούν τον γυμναστή τους, την ίδια στιγμή. Οταν γυμνάζονται θέλουν να του δώσουν μπουνιά, ενώ σκέφτονται πόσο τον μισούν με όλη τους την ψυχή. Βέβαια, όταν βλέπουν τον αριθμό στη ζυγαριά να πέφτει θέλουν να τον φιλήσουν και να τον αγκαλιάσουν μέχρι να σκάσει.
  • Κάποιες φορές δεν ξέρουν αν τρέχει ο ιδρώτας ή αν κλαίνε.Τίποτα από τα δύο δεν έχει σημασία.
  • Ο γυμναστής ξέρει πότε «κλέβουν». Κανείς δεν ξέρει πως το κάνει, απλά το κάνει. Οχι, μόνο όταν γίνεται σε άσκηση, αλλά και όταν έχουν ξεφύγει από την διατροφή τους. Μάλλον έχει κάμερα στο ψυγείο.
Αυτά που κατανοούν όσοι κάνουν personal training [λίστα & εικόνα] | iefimerida.gr 0

Pixabay

  • Συνειδητοποιούν πως πριν δεν γυμνάζονταν σωστά. Βλέπουν πως τόσο καιρό έκαναν τα καθίσματα λάθος ή ότι είχαν λάθος τεχνική όταν έκαναν όργανα.
  • Κουράζονται να ακούνε ότι δίνουν πολλά χρήματα για τα μαθήματα «Ναι, οκ δίνουμε πολλά, αλλά δεν τα παίρνουν από εσάς».
  • Ξέρουν πόσο μαγικό είναι να ακούνε κάποιον να τους επιβραβεύει. Την ώρα που βρίσκονται στο TRX και τελειώνουν το τρίτο σετ μιας άσκησης, ακούνε τον γυμναστή τους να τους λέει «μπράβο». Ανεκτίμητο!
  • Αισθάνονται χαρούμενοι. Πότε; Οταν αντέχουν περισσότερο στον διάδρομο, όταν κάνουν εκείνη την άσκηση, που δεν μπορούσαν πριν και φυσικά όταν ακούνε τον εαυτό τους να μην γκρινιάζει για το πόσο δύσκολα είναι αυτά που κάνουν.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ personal training γυμναστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ