Πατέρας αναγνώρισε τον 13χρονο γιο του σε βίντεο του ISIS -Την ώρα που εκτελούσε κρατούμενο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πατέρας αναγνώρισε τον 13χρονο γιο του σε βίντεο του ISIS -Την ώρα που εκτελούσε κρατούμενο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον 13χρονο γιο του που εκτελεί κρατουμένους αναγνώρισε σε ένα βίντεο προπαγάνδας των ISIS ένας Βρετανός.

Στο βίντεο της φρίκης απεικονίζονται πέντε αγόρια να εκτελούν πέντε κρατουμένους που έχουν γονατίσει μπροστά τους στη Συρία.

Οπως αναφέρει η telegraph πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τον Joe George, γιο της Sally Jones, καταζητούμενης τρομοκράτη και μητέρας δυο παιδιών που ασπάστηκε το Ισλάμ και μετακόμισε στη Συρία το 2013, όταν ο γιος της μόλις 10 ετών.

Στο βίντεο ένα ανοιχτόχρωμο αγόρι (δεύτερος από δεξιά) εμφανίζεται ντυμένο με στρατιωτική στολή και μια μαύρη μπαντάνα και όνομα που εμφανίζεται στην οθόνη είναι Αμπού Αμπντουλάχ αλ-ΜΠριτάνι.

«Ήταν υπέροχο παιδί. Ένα φυσιολογικό αγόρι που του άρεσε να κυνηγά έντομα και να πηγαίνει να παίζει στο πάρκο» δήλωσε ο τραγικός πατέρας μιλώντας στην Daily Mail και συμπλήρωσε:« Είναι αηδιαστική η πλύση εγκεφάλου στην οποία τον έχουν υποβάλει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία Βρετανία τζιχαντιστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ