Η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη είναι γνωστή δημοσιογράφος του Mega [εικόνα] - iefimerida.gr

Η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη είναι γνωστή δημοσιογράφος του Mega [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρόσφατα να χώρισε από την σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει ήδη βρει την αντικαταστάτριά της.

Ο γοητευτικός ηθοποιός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της δημοσιογράφου του Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου, την οποία γνωρίσαμε στο Mega και η οποία πρόσφατα πήρε μεταγραφή για τον Alpha.

«Είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να μιλήσω για αυτή τη σχέση αλλά αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι περνάω καλά» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο φιλικό του περιβάλλον για τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή, σύμφωνα με τη Realife.

H όμορφη δημοσιογράφος φρόντιζε να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όμως μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάτμο μαζί με τον ηθοποιό, στάθηκε η αιτία να αποκαλυφθεί η σχέση τους.

Η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη είναι γνωστή δημοσιογράφος του Mega [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή:Realife

Φωτογραφία: Realife

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ