Nεκρός Ρώσος δημοσιογράφος που κριτίκαρε τον Πούτιν -Τον βρήκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι - iefimerida.gr

Nεκρός Ρώσος δημοσιογράφος που κριτίκαρε τον Πούτιν -Τον βρήκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός στο διαμέρισμά του, βρέθηκε γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ασκήσει έντονη κριτική στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η σορός του Αλεξάντερ Σχετίνιν βρέθηκε στο διαμέρισμά του, από φίλους του, που προσπάθησαν να τον επισκεφτούν για τα γενέθλιά του.

Οι αστυνομικές Αρχές της Ρωσίας θεωρούν ότι ο δημοσιογράφος αυτοκτόνησε λίγες ώρες πριν τον ανακαλύψουν οι φίλοι του, αφού το όπλο βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του, ενώ η πόρτα του διασμερίσματος ήταν κλειδωμένη.

«Ο Αλεξάντερ καθόταν σε μία καρέκλα, φέροντας τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του και το όπλο βρισκόταν κάτω από την καρέκλα. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, καθώς ο Αλεξάντερ έστειλε e-mail σε αγαπημένο του πρόσωπο, λέγοντας ότι ήθελε να αυτοκτονήσει» έγραψε η τοπική εφημερίδα Kyiv Operatyvni.

Να σημειωθεί ότι ο Ο Σχετίνιν είχε παραδώσει τη ρωσική υπηκοότητά του, είχε πολιτογραφηθεί Ουκρανός πολίτης και έμενε μόνιμα στο Κίεβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ