Ο Φάρατζ ξύρισε το χιτλερικό μουστάκι: «Θα επιστρέψει με καλύτερο» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Φάρατζ ξύρισε το χιτλερικό μουστάκι: «Θα επιστρέψει με καλύτερο» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τηλεοπτικό στούντιο βρέθηκε ο πρώην «στρατηγός» του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, προκειμένου να μιλήσει για την ζωή του μετά την εγκατάλειψη της κεντρικής πολιτικής σκηνής στην Βρετανία.

Ο πιο υπέρμαχος υποστηρικτής της καμπάνιας εξόδου, αφού πέτυχε το στόχο του αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική αφήνοντας το κόμμα του UKIP, να στροβιλίζεται μετέωρο προσπαθώντας να γίνει μια ομαλή μετάβαση στη διαδοχή και στη μετά Φάρατζ εποχή.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το μουστάκι με το οποίο ο ίδιος είχε κάνει την εμφάνιση του πριν από λίγες ημέρες.

Ο Φάρατζ ξύρισε το χιτλερικό μουστάκι: «Θα επιστρέψει με καλύτερο» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να θυμίσουμε τα ποικίλα σχόλια που είχε προκαλέσει εκείνη η εμφάνιση όπου μάλιστα έφτασαν σε σημείο να τον παρομοιάσουν με πορνοστάρ της δεκαετίας του 1970 αλλά και με τον Χίτλερ! Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι του αποδόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός.

Αυτή τη φορά όπως θα δείτε εμφανίστηκε περιποιημένος και φρεσκοξυρισμένος γεγονός που έκανε τις παρουσιάστριες να θέλουν να τον ρωτήσουν για το αν και πότε θα επιστρέψει το μουστάκι και πάλι στο look του.

Ο Φάρατζ ξύρισε το χιτλερικό μουστάκι: «Θα επιστρέψει με καλύτερο» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παράλληλα, μίλησε για τη ζωή του μετά το δημοψήφισμα και πως αυτός βιώνει την καθημερινότητα αλλά και για το πως βλέπει το μέλλον της χώρας του με βάση τα νέα δεδομένα.

Οσον αφορά την αναφορά στις «τρίχες» τόνισε πως το μουστάκι του ήταν πολύ «αδύναμο» και πως όταν επιστρέψει και πάλι θα γίνει σωστά αυτή τη φορά. Πρόσθεσε πως το μουστάκι τον έκανε έστω και για λίγες ημέρες που το κράτησε να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του, ενώ σημείωσε πως θα λάβει μέρος σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός που έχει στόχο να βοηθήσει του άνδρες που πάσχουν από προβλήματα υγείας καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος πριν από 27 χρόνια διεγνώσθη με καρκίνο στην περιοχή των όρχεων. Εκεί θα κάνει και πάλι την εμφάνιση του αφήνοντας μουστάκι.

Τέλος, ο πρώην ηγέτης του UKIP μίλησε και για τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας κάνοντας κολακευτικά σχόλια για το έργο της κατά τον πρώτο μήνα διακυβέρνησης της χώρας από εκείνη: «Δεν ήθελα η Τερέζα Μει να είναι πρωθυπουργός , αλλά στις πρώτες 30 ημέρες σε όλα όσα έχει πει ήταν υπέροχη», σημείωνοτας ότι όσα είπε για τους πρόσφυγες πηγάζουν από την κυβερνητική της εμπειρία στην προηγούμενη της θέση.

Πρόσθεσε πως δεν θα ήθελε η διαδικασία του Brexit να καθυστερήσει περισσότερο και πως θεωρεί μια καλή περίπτωση η αρχή του έτους να είναι και η αρχή της ουσιαστικής εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φάρατζ μουστάκι συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ