Παίρνει και Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός - Συμφωνία με τον παίκτη - iefimerida.gr

Παίρνει και Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός - Συμφωνία με τον παίκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορτσάρει ο Παναθηναϊκός, τρεις ημέρες πριν τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μετά από τη συμφωνία με τον Κρίστοφερ Σάμπα, οι πράσινοι ενισχύονται στο δεξί άκρο της άμυνας με την απόκτηση του Ουσμάνε Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά.

Οπως έγραψε σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το gazzetta.gr, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε έναν παίκτη πίσω από τον Τζιαντομένικο Μέστο, με τον 27χρονο άσο από το Μάλι να αποτελεί την επιλογή του Ιταλού τεχνικού.

Η θητεία του Κουλιμπαλί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκίνησε από το 2014, όταν και μετακόμισε από τη Μπρεστ στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά.

Εκεί, σε δύο αγωνιστικές περιόδους, συμπλήρωσε 24 και 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε καθεμιά από τις σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.Πριν φτάσει στην Ελλάδα, μέτρησε πέντε χρόνια παρουσίας στη Μπρεστ, με συμμετοχές και στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου από το 2010 έως και το 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ