Πανικός στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες - Τελικά συνέλαβαν έναν «Ζορό» [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες - Τελικά συνέλαβαν έναν «Ζορό» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες έληξε αφού οι φωνές των ταξιδιωτών για πυροβολισμούς και ένας αδικαιολόγητος πανικός προκάλεσαν την εκκένωσή του. Ωστόσο υπήρξε μια σύλληψη από την αστυνομία. Του «Ζορό».

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όταν ταξιδιώτες άρχισαν να τηλεφωνούν στην αστυνομία αναφέροντας ήχους από πυροβολισμούς. Αμέσως προκλήθηκε πανικός από τις φωνές τους ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αποχώρησαν από το αεροδρόμιο ξεχνώντας και τις βαλίτσες τους.

Η αστυνομία που έφτασε έγκαιρα, έδωσε εντολή για εκκένωση και άρχισα να ερευνά όλους τους χώρους. Τελικά εντοπίστηκε ένας άντρας, ο οποίος καθόταν έξω από το αεροδρόμιο, ντυμένος «Ζορό», με το συγκεκριμένο βίντεο στο twitter, να είναι το μοναδικό βίντεο... δράσης από τον λανθασμένο συναγερμό που αναστάτωσε το LA.

Before things got really crazy - a man in a Zorro costume with a plastic sword was arrested. pic.twitter.com/COdNEIb1pL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο Λος Άντζελες Ζορό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ