«Τρέχουν» στον Ολυμπιακό για μεταγραφές - Καθυστερεί του επιθετικού - iefimerida.gr

«Τρέχουν» στον Ολυμπιακό για μεταγραφές - Καθυστερεί του επιθετικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια της ολοκλήρωσης των μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε τρεις ημέρες λήγει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η οποία θα συνεχιστεί έως τα μέσα Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους παίκτης και στον Ολυμπιακό αγωνιούν για τα ανοιχτά ζητήματα.

Η απόκτηση επιθετικού μετά τις περιπτώσεις των Νιλμάρ και Καρντόζο εξακολουθεί να αποτελεί το κύριο μέλημα των ερυθρόλευκων.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου δείχνει πλέον να αποτελεί παρελθόν ενώ το θέμα του Καρντόζο παραμένει ανοιχτό. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα προστέθηκε ένα ακόμη όνομα στη λίστα, αυτό του Τζόρνταν Αγιού με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοδέστο να έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη.

Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό είναι πως δεν θα παραχωρηθεί κανείς παίκτης αν πρώτα δεν αποκτηθεί κάποιος άλλος στη θέση του ενώ θα πρέπει να θεωρείτα σίγουρο πως ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσεις στις μεταγραφές των Ελιονούσι και Μαρίν, οι οποίοι προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μεταγραφές ρόστερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ