Διέκοψε το ματς μπαίνοντας γυμνός στο γήπεδο - Κάτοχος του Euro 1992 [εικόνες] - iefimerida.gr

Διέκοψε το ματς μπαίνοντας γυμνός στο γήπεδο - Κάτοχος του Euro 1992 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκάλεσε η εικόνα του Λαρς Έλστρουπ στην αναμέτρηση της Ράντερς με την Σίλκεμποργκ, όταν ο 53χρονος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γυμνός και άρχισε να κάνει ασκήσεις γιόγκα.

Το 1992 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ευρώπης με τη Δανία. Ηταν μάλιστα ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην απίστευτη πορεία των Δανών και σκόρερ στη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό με την Ολλανδία ενώ το δικό του γκολ χάρισε την πρόκριση στον προημιτελικό απέναντι στη Γαλλία. Ενα χρόνο μετά, σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και το μεσημέρι της Κυριακής σκόρπισε εκ νέου θλίψη στος απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Ο Λαρς Έλστρουπ υπήρξε ένας από τους ήρωες της χώρας όταν η εθνική ομάδα το 1992 κατέκτησε το EURO στα γήπεδα της Σουηδίας. Ομως η ζωή του δεν κύλησε όπως θα φανταζόταν ο ίδιος, αφού νικήθηκε από τη μάχη με την κατάθλιψη και ένα χρόνο μετά, το 1993 αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η αναμέτρηση της Ράντερς με την Σίλκεμποργκ κυλούσε ομαλά όταν ξαφνικά ένας γυμνός άντρες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι περισσότεροι άρχισαν να γελούν και να χειροκροτούν όμως όταν αντιλήφθηκαν ποιος ήταν, σώπασαν.

Διέκοψε το ματς μπαίνοντας γυμνός στο γήπεδο - Κάτοχος του Euro 1992 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ελστρουπ, ο οποίος και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για... γυμνές εμφανίσεις, επιθέσεις σε αστυνομικούς και διατάραξη κοινής ησυχίας, ήταν αυτός που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κάνει ασκήσεις γιόγκα.

Τα ψυχολογικά προβλήματα που του στέρησαν μια ήρεμη ζωή και μια σπουδαία καριέρα στο ποδόσφαιρο, αποτέλεσαν την αιτία για τις πολλές απόπειρες αυτοκτονίες στο παρελθόν ενώ η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε ο 53χρονος πλέον Έλστρουπ, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διέκοψε το ματς μπαίνοντας γυμνός στο γήπεδο - Κάτοχος του Euro 1992 [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δανία λαρς ελστρουπ γυμνός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ