Συνελήφθη για πορνεία η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ - iefimerida.gr

Συνελήφθη για πορνεία η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πορνεία κατηγορείται η αδερφή της Μαράια Κάρεϊ, η οποία την Παρασκευή συνελήφθη όταν προσπάθησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.

Η Άλισον Κάρεϊ φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή Saugerties της Νέας Υόρκης επί μία περίπου εβδομάδα, μέχρι που συνελήφθη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 55χρονη γυναίκα διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους από το διάσημο τραγούδι της αδερφής της «Fantasy».

Όταν συνελήφθη, η 55χρονη ανέφερε τη σχέση της με την τραγουδίστρια στον αστυνομικό διευθυντή του τμήματος του Saugerties Τζόζεφ Σινάγρα ο οποίος έπειτα από έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσε ότι τελικά έλεγε αλήθεια.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η αστυνομία του Saugerties κάλεσε όλους όσοι έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή με την αδερφή της Μαράια Κάρεϊ να απευθυνθούν σε κάποιο γιατρό, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος.

Η Άλισον Κάρεϊ θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαράια Κάρεϊ αδερφή πορνεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ