Με μαντινάδες υποδέχθηκαν Κοτζιά και Τσαβούσογλου στο οροπέδιο Λασιθίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Με μαντινάδες υποδέχθηκαν Κοτζιά και Τσαβούσογλου στο οροπέδιο Λασιθίου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μαντινάδες και κρητική μουσική υποδέχθηκαν στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο Ψυχρό τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Τούρκο ομόλογό του Μαχμούτ Τσαβούσογλου.

Οι δύο άνδρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης που είχαν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Ελούντα αναχώρησαν για το Λασίθι καθώς ο κ. Τσαβούσογλου εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το Δικταίον Άντρον, το σπήλαιο του Δία στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Συνοδευόμενοι από την προσωπική τους φρουρά αλλά και δεκάδες αστυνομικούς οι δύο υπουργοί Εξωτερικών αναχώρησαν λίγο μετά τις 4.30 από τον Άγιο Νικόλαο και μιάμιση ώρα αργότερα έφτασαν στο Ψυχρό Λασιθίου.

Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές, τα τραγούδια και οι μαντινάδες κυριάρχησαν κατά την υποδοχή των δύο υπουργών από τους τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες του Λασιθίου.

Με μαντινάδες υποδέχθηκαν Κοτζιά και Τσαβούσογλου στο οροπέδιο Λασιθίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Με μαντινάδες υποδέχθηκαν Κοτζιά και Τσαβούσογλου στο οροπέδιο Λασιθίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ