Πιπιλή: Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του - iefimerida.gr

Πιπιλή: Αυτός δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου η Φωτεινή Πιπιλή συνέχισε την κόντρα με τον υπουργό αποκαλύπτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρηματοδοτήσει με 440 εκατομμύρια ευρώ την Τουρκία, ενώ στην Ελλάδα δεν δίνει τίποτα εξαιτίας όπως είπε του συγκεκριμένου υπουργού.

Χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια, η Φωτεινή Πιπιλή είπε για τον Χρήστο Παπουτσή ότι «έχει το θράσος να βγάλει αυτό τον γελοίο, συμπλεγματικό λίβελο εναντίον μου, υπονοώντας ότι συμμετείχα στο φιλανθρωπικό "Dancing With The Stars", δεν είχε δηλαδή το αντριλίκι να το πει ευθέως... Την Δευτέρα το συνεχίζω το θέμα. Δεν πρόκειται εγώ να αφήσω την πατρίδα μου στο έλεος ενός επαγγελματία πολιτικού, που, το τονίζω, 30 χρόνια δεν έχει εργαστεί 1 ώρα στην ζωή του, γι' αυτό και το μόνο που τον απασχολεί είναι το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το προσωπικό του μέλλον στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ