Φεύγει ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό - Επόμενος σταθμός στην Ισπανία - iefimerida.gr

Φεύγει ο Σιόβας από τον Ολυμπιακό - Επόμενος σταθμός στην Ισπανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν θα αποτελέσει εντός της εβδομάδας ο Δημήτρης Σιόβας από τον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, έφερε πρόταση από την Μπέτις.

Τέσσερα χρόνια πέρασε στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Σιόβας και ήρθε η ώρα της αποχώρησης. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως δεν υπολογίζοταν από τον Πάουλο Μπέντο και ετοιμάζει βαλίτσες για την Ισπανία και την Μπέτις.

Ο Σιόβας, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Χαποέλ Μπερ Σεβά και δεν αγωνίστηκε στα επόμενα παιχνίδια, έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπέτις του Γκουστάβο Πογέτ, η οποία μάλιστα έχει φτάσει και στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος αναμένεται να αποσπάσει τη θετική απάντηση των ερυθρόλευκων και στη συνέχεια θα πετάξει για την Ισπανία, όπου και θα παρουσιαστεί από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Σιόβας Ολυμπιακός Μπέτις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ