Τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και ο μικρός Νίκος [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και ο μικρός Νίκος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συγκινητική ανάρτηση που είχε γράψει ο μεγαλύτερος αδελφός του Ντρε, απάντησε χθες ο Νικόλας Μπάρκουλης.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, εκτός από τον Νικόλα είχε δύο ακόμη παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Ο γιος του ζει στον Καναδά, είναι σήμερα 40 ετών και είχε συναντήσει μόνο μία και μοναδική φορά τον πατέρα του από κοντά.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και ο μικρός Νίκος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ντρε δεν παρέστη στην κηδεία του πατέρα του, αλλά μέσω του Facebook, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου πέθανε ο πατέρας μου. Ήταν άνθρωπος με πολλά ταλέντα. Η υποκριτική και το τραγούδι ήταν τα πιο δυνατά του. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω στα 20 μου, αφού οι ζωές μας ήταν σε διαφορετικά σημεία της γης...», έγραψε στο Facebook ο 40χρονος και πρόσθεσε: «το να μην έχεις πατέρα στη ζωή σου είναι σκληρό. Αλλά το να χάσεις τον πατέρα σου είναι ακόμα πιο σκληρό. Μακάρι να αναπαυτείς στον ουρανό ανάμεσα στα αστέρια. Θα σε θυμάμαι πάντα και θα σε αγαπώ!».

Χθες βράδυ ο 15χρονος Νίκος, συγκίνησε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας και αυτός για τα συναισθήματα του: «Ξέρω πως είναι..Ξέρω τον πόνο να χάνεις κάποιον που αγαπάς. Και το χειρότερο πράγμα είναι ότι πρέπει να φαίνεσαι, να μείνεις δυνατός μπροστά στους άλλους. Αλλά μέσα σου... καταστρέφεσαι» και συμπλήρωσε λέγοντάς του: «Σε αγαπώ θα είμαι εδώ για σένα». Ο 40 χρονος Ντρε του απάντησε :«Σ΄ευχαριστώ Νίκο, κι εγώ σ αγαπώ. Να κρατήσουμε επαφή και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Να είσαι δυνατός».

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν ο άγνωστος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και ο μικρός Νίκος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέφια δεν έχουν γνωριστεί ποτέ από κοντά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ