Κάνει «χρυσό» τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός - Προσφέρει 3,3 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια - iefimerida.gr

Κάνει «χρυσό» τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός - Προσφέρει 3,3 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός φροντίζει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ωστόσο τις τελευταίες ημέρες εντείνονται οι προσπάθειες να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ, προσφέροντάς του μάλιστα μια νέα βελτιωμένη πρόταση.

Πολύ μικρή μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον η διαφορά που χωρίζει Παναθηναϊκό και Μπεργκ από την υπογραφή νέου συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού με το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον μάνατζερ του παίκτη από τη Δευτέρα στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές αν και το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι εξαιρετικό.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» προτείνει στον Μπεργκ, επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο (δηλαδή μέχρι το 2019) και απολαβές 900.000 ευρώ συν 100.000 σε περίπτωση που κάνει ο Μπεργκ πάνω από το 50% των αγώνων για τον πρώτο χρόνο, 1 εκατ. ευρώ και 100.000 ευρώ μπόνους (για 50% και πάλι) για τον δεύτερο χρόνο και 1,1 εκατ. ευρώ για τον τρίτο χρόνο συν πάλι 100.000 ευρώ μπόνους αν πιάσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών. Οπότε, με ένα νορμάλ αριθμό παιχνιδιών ο 29χρονος φορ θα λάβει 3,3 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Από την πλευρά του ο Μπεργκ ζητάει 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και ρίχνει κατά πολύ τα μπόνους. Πάντως δύσκολα δεν θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ