Η «πτώση» του Κάμερον: Ξυπόλητος στο δρόμο τρώει junk food [εικόνα] - iefimerida.gr

Η «πτώση» του Κάμερον: Ξυπόλητος στο δρόμο τρώει junk food [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην οικογενειακή ζωή και τις διακοπές απολαμβάνει ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά την παράδοση της πρωθυπουργίας της Βρετανίας στην Τερέζα Μέι.

Ο Κάμερον βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του Σαμάνθα στο εξοχικό τους στην Κορνουάλη, απολαμβάνοντας ήρεμες και χαλαρές στιγμές.

Εκεί τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός πραγματικά... αγνώριστο. Με μια βερμούδα και ένα φούτερ, ξυπόλητο, να κάθεται σε πάρκινγκ αυτοκινήτων τρώγοντας junk food και συγκεκριμένα fish and chips (ψάρι με τηγανητές πατάτες).

Η «πτώση» του Κάμερον: Ξυπόλητος στο δρόμο τρώει junk food [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Τα βρετανικά μέσα σχολιάζουν καυστικά την εν λόγω φωτογραφίω λέγοντας ότι αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την απώλεια ισχύος του μέχρι πρότινος πιο ισχυρού άνδρα της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο 49χρονος ο οποίος μέχρι πρν ένα μήνα ακολουθούνταν από μια στρατιά ακολούθων και δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να τον ακολουθούν δημοσιογράφοι και εικονολήπτες, κάθεται σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, ξυπόλητος, να τρώει fish and chips, κοιτάζοντα αφηρημένα στο κενό.

Η γυναίκα η οποία είναι με πλάτη στη φωτογραφία και η οποία είναι επίσης ξυπόλητη, εικάζεται ότι είναι η σύζυγός του Σαμάνθα, με τα ΜΜΕ να σχολιάζουν ότι οι υπόλοιποι πέντε που κάθονται δίπλα του φαίνεται να αγνοούν ότι βρίσκονται εκατοστά μακριά από τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας.

Η φωτογραφία ελήφθη από ένα περαστικό την περασμένη Τρίτη το βράδυ.

H Daily Mail που δημοσίευσε τη φωτογραφία έχει βάλει τον τίτλο-φωτιά: "Η φωτογραφία που λέει περισσότερα του τι σημαίνει να χάνεις την εξουσία από τις λέξεις".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον Κορνουάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ