Πού διασκέδασε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Πού διασκέδασε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα [εικόνα]

Φωτογραφία: ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο να συναντάται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Αυτά το πρωί της Πέμπτης, μετά την άφιξή του από το Ρίο, με το βράδυ της ίδιας ημέρας να τον βρίσκει να διασκεδάζει σε γνωστό στέκι της παραλιακής.

Ο «βασιλιάς» των κρίκων, που έκανε όλους τους Ελληνες περήφανους, διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Ηλίας Βρεττός, αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις του.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με τον Ολυμπιονίκη ανεβάζοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Το να κάνεις μια ολόκληρη χώρα περήφανη και το να γίνεσαι αγαπητός λόγω της αξίας σου και μόνο είναι τεράστιο επίτευγμα!!! Tιμή μου που σε γνώρισα! Εκτός από το ολυμπιακό μετάλλιο είσαι χρυσός & στην ψυχή σου! Σ´ ευχαριστούμε...», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Το να κάνεις μια ολόκληρη χώρα περήφανη και το να γίνεσαι αγαπητός λόγω της αξίας σου και μόνο είναι τεράστιο επίτευγμα!!! @eleftherios_petrounias τιμή μου που σε γνώρισα! Εκτός από το ολυμπιακό μετάλειο είσαι χρυσός & στην ψυχή σου! Σ´ ευχαριστούμε... #lastnight #vrettos_akanthus #akanthussummer #ourgoldenboy #gymnastics #petrounias #olympicgoldmedal #rings #rio2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις Αύγ 26, 2016, 3:35πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευτέρής Πετρούνιας Ηλίας Βρεττός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ