Βγήκε ζωντανή από απίστευτο τροχαίο 28χρονη στα Τρίκαλα - iefimerida.gr

Βγήκε ζωντανή από απίστευτο τροχαίο 28χρονη στα Τρίκαλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη πορεία οχήματος με την οδηγό να βγαίνει σώα μέσα από το διαλυμένο όχημα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι με ΙΧΕ αυτοκίνητο να διαγράφει απίστευτη πορεία και μέσα από τα συντρίμμια να ανασύρεται σώα η 28χρονη Τρικαλινή οδηγός.

Συγκεκριμένα στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Πύλης ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 28χρονη και κατευθυνόταν προς Πύλη, λίγο μετά την ΣΕΦΑΑ ξέφυγε της πορείας, πέρασε πάνω από το διαχωριστικό και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με σφοδρότητα έπεσε πάνω σε κιγκλιδώματα γέφυρας τα οποία διέλυσε με το όχημα να καταλήγει με την πλευρά της οδηγού σε κοίτη ξεροπόταμου…

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την σοκαρισμένη μεν αλλά σώα οδηγό για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: trikalaola

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίκαλα τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ