9 φορές που η Κέιτ Μίντλετον έβαλε παλιά της ρούχα - iefimerida.gr

9 φορές που η Κέιτ Μίντλετον έβαλε παλιά της ρούχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλεντον θεωρείται από πολλούς μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη και όχι άδικα, μιας και κάθε στιλιστική της επιλογή είναι κομψή και σικάτη, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα μέλος της βασιλικής βρετανικής οικογένειας.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ σε κάθε της εμφάνιση βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με ιστοσελίδες και περιοδικά να ασχολούνται με το τι φόρεσε και πως. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει επιλέξει brands με προσιτές τιμές, με τα ρούχα να γίνονται ανάρπαστα μέσα στα επόμενα λεπτά.

Ωστόσο, αυτό που κάνει πραγματικά την Κέιτ Μίντλεντον ξεχωριστή είναι πως είναι μία από εμάς. Και τι εννοώ; Εχει φορέσει ορισμένα ρούχα πάνω από μία φορά. Σε αντίθεση με σταρς του Χόλιγουντ και τηλεπερσόνες, η δούκισσα του Κέμπριτζ, χωρίς καθόλου κόμπλεξ, έχει εμφανιστεί με το ίδιο παλτό ή το ίδιο φόρεμα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Αν θέλετε να δείτε τα ρούχα που έχει επιλέξει ξανά και ξανά, μπείτε στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον ρούχα επιλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ