Πυρκαγιά σε Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής και Μεσολόγγι - iefimerida.gr

Πυρκαγιά σε Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής και Μεσολόγγι

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση των Πετραλώνων στη Νέα Τρίγλια της Χαλκιδικής.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πολύγυρο και τη Θεσσαλονίκη που προσπαθούν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο Λεσίνι Μεσολογγίου, λίγο πριν τη 1.00 μετά το μεσημέρι και έχει λάβει διαστάσεις.
Η φωτιά καίει δασικές εκτάσεις και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις τις Πυροσβεστικής υπηρεσίας με είκοσι δύο πυροσβέστες, έντεκα οχήματα και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής, αποτελούμενο από επτά άτομα. Στο έργο τους συνδράμουν από αέρος, κάνοντας ρίψεις νερού, δύο αεροσκάφη Canadair και ένα Pezetel.

Εν τω μεταξύ έχουν ελεγχθεί οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σήμερα, στο Στανό του Δήμου Αμφιλοχίας, στο Παναιτώλιο Αγρινίου και στα Μαλάματα Ναυπάκτου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Πολύγυρος Χαλκιδική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ