Γιλντιρίμ: Καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να πάρει όμηρο την Τουρκία - iefimerida.gr

Γιλντιρίμ: Καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να πάρει όμηρο την Τουρκία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ υποσχέθηκε αντίποινα εναντίον των δραστών της επίθεσης με παγιδευμένο φορτηγό που στοίχισε τη ζωή σε 11 αστυνομικούς στην πόλη Τσίζρε.

Η επίθεση αποδίδεται στους κούρδους αντάρτες.
«Θα δώσουμε σ' αυτούς τους αχρείους την απάντηση που τους αξίζει», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
«Καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να πάρει όμηρο την Τουρκία».

Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν.
Σε ανακοίνωση από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Σιρνάκ, όπου βρίσκεται η Τσίζρε, αναφέρεται πως 11 αστυνομικοί σκοτώθηκαν στην επίθεση και 78 άνθρωποι τραυματίσθηκαν, από τους οποίους 75 αστυνομικοί και τρεις πολίτες.

Για μεταναστευτικό
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε ότι οι ευρωπαίοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες στη μεταναστευτική κρίση.
Παράλληλα τόνισε πως έχει ζωτική σημασία να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την επανεισδοχή μεταναστών και την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ