Συνάντηση Κατρούγκαλου με Επιμελητήρια και φορείς της αγοράς - iefimerida.gr

Συνάντηση Κατρούγκαλου με Επιμελητήρια και φορείς της αγοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τους φορείς των παραγωγικών τάξεων της αγοράς και τα Επιμελητήρια της χώρας θα έχει την Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, την ΕΣΕΕ και τη ΓΣΕΒΕΕ, ενώ παρόντες στη συνάντηση θα είναι η αναπληρώτρια υπουργός Ράνια Αντωνοπούλου, με παρουσία και των Γενικών Γραμματέων των υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και Οικονομικών, με θέμα την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στο χώρο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η δημιουργία ενός ακατάσχετου λογαριασμού αλλά και το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών με νέα ρύθμιση 100 δόσεων αναμένεται να τεθεί εκ νέου από τους εκπροσώπους των φορέων ενώ ήδη η ΕΣΕΕ έχει αποστείλει σχετική επιστολή και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατρουγκαλος ΕΣΕΕ ΚΕΕ φορείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ