Θεσσαλονίκη: Ανοίγει θεματικό πάρκο & Μουσείο αφιερωμένο στον Ευγένιο Τριβιζά -Αυλαία στη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει θεματικό πάρκο & Μουσείο αφιερωμένο στον Ευγένιο Τριβιζά -Αυλαία στη ΔΕΘ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο δημιουργός πλασμάτων παράδοξων σε χώρες φανταστικές, παιδαγωγός, μαέστρος της παιδικής λογοτεχνίας.

Μικροί μεγάλοι, λάτρεις του αγαπημένου συγγραφέα, θα έχουν την ευκαιρία, να «μπουν» κατά κάποιο τρόπο στις σελίδες των βιβλίων του και να συναντησουν αγαπημένους ήρωες.

Οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στους μαγευτικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά με το «Εξπρές των Ονείρων». Ενα θεματικό πάρκο με μουσείο για όλες τις ηλικίες.

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει θεματικό πάρκο & Μουσείο αφιερωμένο στον Ευγένιο Τριβιζά -Αυλαία στη ΔΕΘ  | iefimerida.gr 0

Μετά τη συνεργασία της διοργανώτριας Helexpo με τον αγαπημένο παραμυθά μικρών και μεγάλων, η 81η ΔΕΘ θα φιλοξενήσει ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωές του.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» θα αποκαλύψουν στην αρχή ένα μικρό μέρος από τα σπαρταριστά μυστικά τους κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου, πριν κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 24 Οκτωβρίου.

Στο περίπτερο 1 της 81ης ΔΕΘ, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εντατική προετοιμασία του πρωτότυπου αυτού θεματικού πάρκου και την αγωνία της δημιουργίας ενός μαγικού σύμπαντος.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, με το «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευγενιος Τριβιζάς ΔΕΘ θεματικό πάρκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ