Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστοι χάκαραν το επίσημο σάιτ της μαύρης ηθοποιού Leslie Jones, το βράδυ της 24ης Αυγούστου, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.


Οι άγνωστοι ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες της, πληροφορίες από την προσωπική της ζωή καθώς και το βίντεο από έναν γορίλλα που αντικατέστησε την φωτογραφία της στην πρώτη σελίδα.

Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για το χακάρισμα, αλλά πολλά άλλα σάιτ χαιρέτησαν την κίνηση από τον χώρο της δεξιάς.
Η Leslie Jones υπήρξε ήδη θύμα παρενόχλησης στο Twitter τον περασμένο Ιούλιο, αμέσως μετά την πρεμιέρα της φεμινιστικής ταινίας Ghostbusters. Η εν λόγω ταινία είναι ιδιαίτερα αντιδημοφιλής σε ένα κοινό νέο-συντηρητικών και κατέληξε να βρίσκεται στα 10 βίντεο YouTube που έλαβαν τις περισσότερες αρνητικές κριτικές.

Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η ηθοποιός Leslie Jones μάχεται στο πλευρό του κινήματος Black Lives Matter υπήρξε στόχος από τη στιγμή που προβλήθηκε η ταινία και την συνέκριναν με πολλές φωτογραφίας γορίλλα στα social media.
Τότε, η διάσημη ηθοποιός είχε κατεβάσει τον λογαριασμό της στο Twitter και είχε δημόσια καταγγείλει ότι υπεύθυνος για αυτές τις ρατσιστικές επιθέσεις ήταν ο Milo Yiannopoulow, ελληνο-βρετανός δημοσιογράφος και οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ, προκλητικός και ακροδεξιός.

Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η καταγγελία της στάθηκε αφορμή να «εξοριστεί» για πάντα ο Yiannopoulos από το Twitter. Από τότε η Leslie Jones έγινε η υπεύθυνη στα μάτια των φαν του προκλητικού δημοσιογράφου και στόχος εκδικητικών μηνυμάτων, ενώ πολλαπλασιάστηκαν τα ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια εναντίον της.

Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Χάκαραν την Leslie Jones -Την παρομοιάζουν με γορίλλα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάκαραν Leslie Jones γορίλλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ