Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός αποκαλύπτει τα 8 λάθη στα μαλλιά που σε μεγαλώνουν - iefimerida.gr

Ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός αποκαλύπτει τα 8 λάθη στα μαλλιά που σε μεγαλώνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα κακό hairstyle δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστεί.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά λάθη στην εμφάνιση των μαλλιών σου τα οποία μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερη. Εμείς συναντήσαμε το Βασίλη Στρατηγό, Official Hair Stylist της L’ Oreal Paris, ο οποίος μας επισήμανε τα 8 κοινά λάθη που κάνουμε στα μαλλιά μας και μας επιβαρύνουν την εμφάνιση με πρόσθετα χρόνια.

ΛΑΘΟΣ 1: Να αφήνεις τα μαλλιά σου υπερβολικά μακριά.

Είναι ένα λάθος πολύ κοινό που παρατηρούμε καθημερινά σε αρκετές γυναίκες. Ακόμη και λίγο κόψιμο στις άκρες, μπορεί να κρατήσει τα μαλλιά σου σε καλή κατάσταση και να φορμάρονται πιό εύκολα. Η ψαλίδα είναι ο εχθρός της καλής εμφάνισης των μαλλιών σου. Καταστρέφει σιγά σιγά μεγάλο μέρος της τρίχας και λειτουργεί αρνητικά στην ποιότητά τους. Εάν θέλεις να διατηρείς τα μαλλιά σου μακριά να θυμάσαι ότι λίγο κόψιμο στις άκρες, τουλάχιστον κάθε δύο μήνες είναι ιδανικό.

Διαβάστε τα υπόλοιπα 7 λάθη στα μαλλιά που μπορεί να σας δείχνουν μεγαλύτερη στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ hairstyle μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ