Αυτές τις ομάδες θέλουν να αποφύγουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Αυτές τις ομάδες θέλουν να αποφύγουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κλήρωση των ομίλων του Europa League στι 14:00 το μεσημέρι στο Μονακό κρύβει διαφορετικούς κινδύνους για κάθε έναν από τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο θεσμό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας και όπως είναι λογικό αποφεύγει τα περισσότερα από τα μεγαθήρια, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο του.

Ρόμα και Φενέρμπαχτσε από το 2ο γκρουπ καθώς και Σασουόλο και Νις από το 4ο γκρουπ, είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να αποφύγουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε και ο Βλάνταν Ιβιτς, θα ήθελε να αποφύγει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο ενώ οι Ιντερ, Σαχτάρ, Ζενίτ και Φιορεντίνα σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν εύκολα ονόματα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ίσως στην πιο δύσκολη θέση αφού μπαίνει στην κλήρωση από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει να βρεθεί σε όμιλο ακόμη και με δύο μεγάλα ονόματα ενώ από το 3ο γκρουπ καλό θα ήταν να αποφύγει τις Θέλτα, Κράσνονταρ και Φέγενορντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κλήρωση Europa League αντίπαλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ