Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος - Ερχεται στην Αθήνα ακόμη και σήμερα - iefimerida.gr

Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος - Ερχεται στην Αθήνα ακόμη και σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ. Η Ένωση φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βερόνα και αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να μεταβεί στην Αθήνα.

Μεταγραφική ενίσχυση και μάλιστα με ελληνικό αίμα για την ΑΕΚ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής με την σπουδαία καριέρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια.

Πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Γένοβας αφού τα δικαιώματά του ανήκα στη Βερόνα, η οποία όμως μετά τον υποβιβασμό της, τον άφησε ελεύθερο να μετακινηθεί σε όποιον σύλλογο επιθυμούσε.

Η ΑΕΚ με την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλο καλύπτει το κενό του Έλντερ Μπαρμπόσα στα άκρα της επίθεσης, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι θετικός στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ