Αποχωρούν 7-8 παίκτες από τον Ολυμπιακό - Ερχεται ο «υδραυλικός» Ελιονούσι - iefimerida.gr

Αποχωρούν 7-8 παίκτες από τον Ολυμπιακό - Ερχεται ο «υδραυλικός» Ελιονούσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόκριση επί της Αρούκα ήρθε έστω και δύσκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα δώσει το παρών στην κλήρωση των ομίλων του Europa League στο Μόντε Κάρλο, ωστόσο οι αλλαγές στο ρόστερ αναμένεται να είναι σαρωτικές.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», η διοίκηση της ΠΑΕ έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές.

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να αποχωρήσουν από το σύλλογο επτά με οκτώ ποδοσφαιριστές ενώ η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται, με τον Ταρίκ Ελιονούσι να αποτελεί την πρώτη κίνηση. Ο Νορβηγός εξτρέμ της Χόφενχαϊμ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Εκτός όμως από τον Ελιονούσι, αναμένεται να αποκτηθούν δύο επιθετικοί, ένας εξτρέμ, ένας αριστερός μπακ, και ένας ή δύο μέσοι, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν «φωτογραφίζονται» λίγο έως πολύ.

Ο Πουλίδο θεωρείται δεδομένο πως θα πουληθεί ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο αν φτάσει μια καλή πρόταση και για τον Ιντέγε. Στην άμυνα, θα αποχωρήσει ένας εκ των Σιόβα, Μποτία, Ντα Κόστα ενώ δεν αποκλείεται εκτός Ρέντη να βρεθεί ένας εκ των Σεμπά ή Πάρντο.

Στην επίθεση ξεχωρίζει το όνομα του Καρντόζο αφού η περίπτωση Νιλμάρ ναυάγησε οριστικά μετά την αδυναμία του Βραζιλιάνου φορ να τα βρει με το σύλλογό του για την καταβολή του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ που του οφείλονται.

Για το κέντρο της άμυνας εξακολουθεί να παίζει το όνομα του Τιάγκο Ιλόρι ενώ πιθανή είναι η απόκτηση και του Φιλίπ Σεντέρος.

Τέλος, στη μεσαία γραμμή, το όνομα που ακούστηκε και που φυσικά θα προκαλέσει αίσθηση είναι αυτό του Σέικ Τιοτέ της Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ