Μαθητές γερμανικού σχολείου πήγαν σε κλαμπ μεταμφιεσμένοι... Ναζί - iefimerida.gr

Μαθητές γερμανικού σχολείου πήγαν σε κλαμπ μεταμφιεσμένοι... Ναζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκάλεσαν μαθητές ενός γερμανικού σχολείου στο Μπουένος Αίρες, όταν εμφανίστηκαν σε γιορτή μεταμφιεσμένοι ως... ναζί.

Η γιορτή πραγματοποιούνταν στο Μπαριλότσε, πόλη όπου είχαν εγκατασταθεί Γερμανοί εγκληματίες πολέμου που είχαν διαφύγει μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με σβάστικες στα στήθη και μουστάκια όπως ακριβώς αυτό του Αδόλφου Χίτλερ, οι μαθητές μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο. Αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στα χέρια με μια ομάδα Εβραίων μαθητών, που βρίσκονταν εκεί.

«Είμαι τρομοκρατημένη, πρόκειται για μια σκανδαλώδη ενέργεια, δεν αρκεί το να ζητήσουν συγγνώμη» ανέφερε η Σίλβια Φάτσιο, η διευθύντρια του ιδιωτικού σχολείου Sociedad Escolar y Deportiva Lanús, που βρίσκεται στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες.

«Δεν είναι ούτε αστείο, ούτε πλάκα. Αυτή η «ιδεολογία προκάλεσε τον θάνατο 6 εκατομμυρίων Εβραίων, που δολοφονήθηκαν από τους ναζί», τόνισε ο Κόεν Σαμπάν, εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας Ισραηλιτικών Οργανώσεων της Αργεντινής (DAIA).
Οπως είπε, οι μαθητές, ορισμένοι από τους οποίους είναι άνω των 16 κινδυνεύουν με φυλάκιση διάρκειας μεταξύ ενός μήνα και 3 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαθητές ναζί Αργεντινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ