Χώρισε η Τζένιφερ Λόπεζ -Μετά από 5 χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισε η Τζένιφερ Λόπεζ -Μετά από 5 χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κλαμπ των singles μπήκε η Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς έδωσε τέλος στη σχέση της με τον Κάσπερ Σμαρτ.

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του χορευτή να τη συνοδέψει σε φιλανθρωπική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια είπε στον 29χρονο πως τον θέλει στο πλευρό της εκείνο το βράδυ, μιας και θεωρούσε την εκδήλωση πολύ σημαντική. Εκείνος βέβαια έκρινε καλύτερο να παραβρεθεί σε αγώνα πυγμαχίας, ποζάροντας στα social media με τον Kanye West.

«Δεν υπήρχε τίποτα το δραματικό στον χωριμό τους και έγινε σε φιλικό κλίμα. Δόθηκε ένα φυσικό τέλος. Παραμένουν δύο καλοί φίλοι αλλά δεν είναι πλέον μαζί!», σχολιάζει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στην εκδήλωση μόνη της, τραβώντας όλα τα βλέμματα με τη σέξι εμφάνισή της.

Χώρισε η Τζένιφερ Λόπεζ -Μετά από 5 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Instagram @jlosfab

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και 5 χρόνια, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα το 2014. Μετά από μερικούς μήνες, έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν διήρκεσε.

Φωτογραφίες: Facebook @caspersmart5

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ