Χήρα Μπάρκουλη: Ψέμα ότι έγινε έρανος για την ταφή του Ανδρέα - iefimerida.gr

Χήρα Μπάρκουλη: Ψέμα ότι έγινε έρανος για την ταφή του Ανδρέα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αλήθεια για την ταφή του Ανδρέα Μπάρκουλη στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης θέλησε να πει η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού.

Η Μαρία Μπάρκουλη είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους «Ακούστηκαν διάφορα ότι έγινε έρανος για την ταφή του Ανδρέα Μπάρκουλη. Είναι αισχρό ψέμα. Και το «Σπίτι του Ηθοποιού» και το Υπουργείο Πολιτισμού προσφέρθηκαν για να αναλάβουν τα έξοδα της ταφής. Αλλά επειδή η κα Γιαννοπούλου ήταν φίλη του Μπάρκουλη εδώ και 15 χρόνια και έχει γραφείο κηδειών είχαμε κανονίσει να αναλάβει την ταφή.

Ο κ.Μωραλης είχε προτείνει να γίνει η ταφή του Μπάρκουλη στον Πειραιά γιατί ήταν Πειραιώτης και ήταν η τελευταία του επιθυμία. Πήραμε στο Δημαρχείο και μας πρότεινε ο κ.Μώραλης να ταφεί στο Σχιστό. Δεν θα επέτρεπα να ταφεί ένας Μπάρκουλης στο Σχιστό, είναι κρανίου τόπος. Το υπουργείου Πολιτισμού έχει αναλάβει να σκεπάσει τον τάφο με δικά του έξοδα και τους ευχαριστώ. Είναι κρίμα και στον θάνατο του να τον εκμεταλλεύονται, έπρεπε να πω την αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρκουλης κηδεία χήρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ