Ιταλίδα υπουργός του Ρέντσι είναι η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης - iefimerida.gr

Ιταλίδα υπουργός του Ρέντσι είναι η πιο σέξι πολιτικός της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Ελενα Μπόσκι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όταν μια ιταλική εφημερίδα δημοσίευσε καρτούν που της έμοιαζε, κάνοντας λογοπαίγνιο για τους μηρούς της.

Αυτό ήταν. Η νεαρή υπουργός, που διορίστηκε από τον Ματέο Ρέντσι, αν και έχει προωθήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις στη γείτονα χώρα, απασχολεί τα Μέσα με το τι θα φορέσει και το πόσο στενό αυτό θα είναι.

Παρά, λοιπόν, την σοβαρότητα των όσων έχει πετύχει σε πολιτικό επίπεδο, εφημερίδες και ιστοσελίδες γράφουν για την εμφάνισή της.

Σχεδόν κανείς Ιταλός δεν θα ξεχάσει φωτογραφία, που είχε υποστεί επεξεργασία από την εμφάνισή της με μπλε ηλεκτρίκ κοστούμι στην ορκωμοσία της. Η γοητευτική πολιτική είχε σκύψει να υπογράψει ενώπιον του προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας και του Ματέο Ρέντσι, αποκαλύπτοντας υποτίθεται το μικροσκοπικό εσώρουχο της. Η εν λόγω φωτογραφία μέχρι να αποκαλυφθεί πως ήταν προϊόν φωτομοντάζ είχε προκαλέσει σάλο.

Δείτε την εν λόγω φωτογραφία και μάθετε ποια είναι η Μαρία Ελένα Μπόσκι στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αννα Μαρία Μπόσκι υπουργός Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ