To νέο Honda Civic θα παρουσιαστεί αρχές του 2017 και θα είναι έτσι - iefimerida.gr

To νέο Honda Civic θα παρουσιαστεί αρχές του 2017 και θα είναι έτσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα της νέας, 10ης κατά σειρά γενιάς του Honda Civic στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο -ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του πρωτότυπού του- και η εμφάνιση του θα είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες μας, με μικρές επιμέρους αλλαγές.

Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο 5θυρο μοντέλο είναι η αμερικάνικη εκδοχή του επιτυχημένου Honda -η αγορά των ΗΠΑ πάντα προηγείται σε ότι αφορά το Civic- που σε γενικές γραμμές διατηρεί το στυλ του τρέχουσας έκδοσης. Από την άλλη όμως είναι αισθητά πιο μεγάλο (μήκος +13 εκατοστά, πλάτος +3) και πιο χαμηλό (-2 εκατοστά), ενώ έχει ένα λιγότερο κάθετο πίσω μέρο σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη κλίση της οροφής.

Στη γκάμα των κινητήρων βενζίνης θα πρωταγωνιστούν οι δύο νέοι turbo της Honda, ο 3κύλινδρος των 1.000 κυβικών των 130 ίππων και ο τετρακύλινδρο 1.500 των 170, ενώ ο διαθέσιμος diesel θα είναι η ανανεωμένη εκδοχή του γνωστού και πολύ καλού 1.6 i-DTEC, που θα ξεκινά με περισσότερους από 120 ίππους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Honda Civic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ