Νέο μεταγραφικό «μπαμ» ψάχνει ο Ολυμπιακός - Για τα άκρα της επίθεσης - iefimerida.gr

Νέο μεταγραφικό «μπαμ» ψάχνει ο Ολυμπιακός - Για τα άκρα της επίθεσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο μεγάλο μεταγραφικό μπαμ μετά την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν ψάχνουν στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι παρά την αποτυχία εισόδου στους ομίλους του Champions League προσπαθούν να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Μάρκο Μαρίν αποτελεί ήδη την πρώτη σπουδαία μεταγραφική κίνηση όμως στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα ονόματα.

Οπως παρουσιάζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα SportDay, ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης, με τους Κουαρέσμα και Ζερβίνιο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος ήταν καθοριστικός για την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Ιούλιο στη Γαλλία, ανήκει στην Μπεσίκτας με την οποία πέρυσι σημείωσε 4 γκολ σε 27 συμμετοχές ενώ ο Ζερβίνιο πήρε μεταγραφή στα μέσα της σεζόν πέρυσι για την Κίνα και την Χεμπέι έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο είναι ανοιχτό το παράθυρο δανεισμού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ