Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα από γλέντι γάμου καρφώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου -Δίπλα έπαιζαν παιδιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα από γλέντι γάμου καρφώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου -Δίπλα έπαιζαν παιδιά [εικόνες]

Φωτογραφία: Nea Kriti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τρίτη 23/8, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μια... αδέσποτη σφαίρα από καλάσνικοφ που -κατά πάσα πιθανότητα- χρησιμοποιούταν σε γάμο, μερικά χιλιόμετρα μακρυά, τρύπησε το παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Γιώργος Κατσανέβας, ήταν αυτός που κλήθηκε από την Αστυνομία να δώσει αναφορά για το συμβάν.

«Την ίδια ώρα που ακούγονταν οι πυροβολισμοί στην πλατεία του χωριού τουλάχιστον 30 παιδιά έπαιζαν αμέριμνα. Και πάνω από 40 κάτοικοι βρίσκονταν στα καφενεία. Καταλαβαίνετε ότι θα μπορούσε να είχαμε θρηνήσει θύματα», επισήμανε.

«Έτσι όπως ακούγονταν οι πυροβολισμοί, εμείς καταλάβαμε πως μάλλον ήταν από 4 ή και 5 καλάσνικοφ» συνέχισε.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του... πιστολέρο είναι σε εξέλιξη.

Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα από γλέντι γάμου καρφώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου -Δίπλα έπαιζαν παιδιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σφαίρα καλάσνικοφ Κρήτη γλέντι γάμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ