Συγκινητικό: Ο Γουίλιαμ παρηγορεί νεαρό που έχασε την μητέρα του, μιλώντας του για την Νταϊάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητικό: Ο Γουίλιαμ παρηγορεί νεαρό που έχασε την μητέρα του, μιλώντας του για την Νταϊάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη τους εμφάνιση μετά από καιρό έκανε η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, με το ζεύγος να επισκέπτεται έναν ξενώνα νέων οι οποίοι «τρέχουν» ένα νέο project σχετικό με την μηχανολογία.

Συγκινητικό: Ο Γουίλιαμ παρηγορεί νεαρό που έχασε την μητέρα του, μιλώντας του για την Νταϊάνα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Ουίλιαμ μάλιστα μίλησε για την μητέρα του, όταν ένα αγόρι του αποκάλυψε πως ένιωθε μόνος το καλοκαίρι, καθώς είχε χάσει την μητέρα του.

Ο Δούκας δεν δίστασε να του κρατήσει το χέρι και να του πει «Ο χρόνος θα το κάνει πιο εύκολο».

Συγκινητικό: Ο Γουίλιαμ παρηγορεί νεαρό που έχασε την μητέρα του, μιλώντας του για την Νταϊάνα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Ξέρω πως αισθάνεσαι. Μου λείπει η μητέρα μου κάθε μέρα και ήδη έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε», είπε στον νεαρό.

Μάλιστα μετά από αυτόν το μικρό διάλογο, ο Ουίλιαμ είπε στον 20χρονο πως πρέπει να μοιράζεται τα πάντα με τα αδέλφια και τον πατέρα του και να μην απομονωθούν λόγω αυτού του συμβάν.

Συγκινητικό: Ο Γουίλιαμ παρηγορεί νεαρό που έχασε την μητέρα του, μιλώντας του για την Νταϊάνα [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι. Παρ΄όλο που ο Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν μιλούσαν ποτέ γι΄αυτό, φέτος την αναφέρουν όλο και περισσότερο σε εμφανίσεις τους.

Φωτογραφίες: Kensington Palace Twitter/PA

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ουίλιαμ Κέιτ Νταϊάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ