Ο Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ - 6,6 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ο Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ - 6,6 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούκας Πέρεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 6,6 θα καταλήξουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ αφού ο Δικέφαλος του βορρά διατηρούσε το 30% της μεταπώλησης του παίκτη.

Οπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Λούκας Πέρεθ θα βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν τη μάχη με τις Λέστερ και Έβερτον, πληρώνοντας τη ρήτρα του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία όμως δεν θα καρπωθεί ολόκληρο ποσό.

Το 30% θα καταλήξει στα ταμεία του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε βάλει ρήτρα μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, όταν τον πούλησε στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-2016.

Με αυτή την οικονομική ενίσχυση θεωρείται δεδομένο, πως ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει εντολή στους ανθρώπους της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να κινηθούν για έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης, ο οποίος θα ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ λουκας περεθ Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ