Νέα επίθεση Καμμένου σε Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Νέα επίθεση Καμμένου σε Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση εναντίον του κουμπάρου του, Χρήστου Καλογρίτσα, εξαπέλυσε χθες το βράδυ, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο Τwitter.

Ο κ. Καμμένος κατηγορεί τον κ. Καλογρίτσα ότι μέσω δημοσιεύματος ιστοσελίδας, την οποία και επισυνάπτει στο tweet που «ανέβασε», προσπαθεί να πιέσει για την τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί. Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας παρουσιάζει παλαιότερες δεσμεύσεις του Πάνου Καμμένου αναφορικά με το επίδομα παραμεθορίου που θα έδινε στους στρατιωτικούς, κάνοντας λόγο για «σύντομο ανέκδοτο».

Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμα που ανάρτησε ο υπουργός Άμυνας στο twitter αναφέρει: «Με τα μαύρα λεφτά στο σάιτ και ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...», αναφέρει και επισυνάπτει το λινκ του δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Καλογρίτσας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ