Ο Νάιτζελ Φάρατζ θα μιλήσει σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Ο Νάιτζελ Φάρατζ θα μιλήσει σε συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/PATRICK SEEGER
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τράμπ σχεδιάζει να μιλήσει ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο πολιτικός-υπέρμαχος του Brexit.

Ο Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, χαιρέτισε τη νίκη του Brexit, χαρακτηρίζοντας το πλήγμα στις πολιτικές ελίτ της Βρετανίας και της ΕΕ καλό οιωνό για τον ίδιο ενόψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου, όταν ελπίζει ότι η «αντισυστημική» διάθεση των ψηφοφόρων θα συμβάλει να κερδίσει.

Ο Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του Τραμπ στον Μισισιπή «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής μέχρι στιγμής από την εκστρατεία του υποψηφίου του GOP.

Το μέλλον του Φάρατζ είναι αβέβαιο. Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) μετά το δημοψήφισμα, καθώς σε αυτό, όπως είπε, εκπλήρωσε τον βασικό του στόχο κατά τη διάρκεια της πολιτικής σταδιοδρομίας, η οποία κράτησε 25 χρόνια: η Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάιτζελ Φάρατζ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ