ΝΔ: 7+1 προκλήσεις για τον κ. Τσίπρα - iefimerida.gr

ΝΔ: 7+1 προκλήσεις για τον κ. Τσίπρα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσης, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κατανοήσει την πραγματικότητα που διαμόρφωσαν τα ψέματα και οι πολιτικές του.

«Καιρός να κατανοήσει και ο κ. Τσίπρας την πραγματικότητα που έφεραν τα ψέματα, οι αυταπάτες, οι ιδεοληψίες και οι ανερμάτιστες πολιτικές του» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο Γιώργος Κουμουτσάκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, θέτοντας 7+1 προκλήσεις, κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε σήμερα 7 + 1 προκλήσεις για τον κ. Τσίπρα, ενόψει της Δ.Ε.Θ. και της προετοιμασίας του για την επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος, τον τόπο των ψευδών και των κάλπικων υποσχέσεών του.

Για όλα αυτά – για την αθέτηση των δήθεν προγραμμάτων του, τις μειώσεις συντάξεων, το κόψιμο του ΕΚΑΣ, το φούσκωμα του ΕΝΦΙΑ, τις δραματικές καταστάσεις στο χώρο της Υγείας, την υποβάθμιση της Παιδείας, την ανοχή στην ανομία, την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα – ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε ούτε κουβέντα να πει. Τον κατανοούμε απόλυτα.

Καιρός να κατανοήσει και ο κ. Τσίπρας την πραγματικότητα που έφεραν τα ψέματα, οι αυταπάτες, οι ιδεοληψίες και οι ανερμάτιστες πολιτικές του».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ