Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Αίγινα -Η ρυμούλκηση του ταχύπλοου του 77χρονου - iefimerida.gr

Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Αίγινα -Η ρυμούλκηση του ταχύπλοου του 77χρονου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εβδομάδα από τη ναυτική τραγωδία της Αίγινας έρχεται στο φως ακόμη ένα βίντεο.

Το εν λόγω βίντεο που δημοσιεύει το Εθνος έχει ληφθεί, από ότι μπορεί να αντιληφθεί κανείς βλέποντάς το, από κάποιον που βρισκόταν επάνω στο ταχύπλοο την ώρα της ρυμούλκυσής του προς το λιμάνι της Πέρδικας στην Αίγινα.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο φαίνεται πίσω από το ταχύπλοο του 77χρονου να ρυμουλκείται και ένα άλλο μικρότερο σκάφος, ενώ αμέσως μετά φαίνεται το σκάφος δεμένο στο λιμάνι της Πέρδικας να γίνεται απάντληση υδάτων από το εσωτερικό.

Πρόκειται για το σκάφος του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου το οποίο με μεγάλη ταχύτητα τσάκισε την τουριστική λάντζα που εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς τη Μονή, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τέσσερις από τους επιβάτες της, ο καπετάνιος και τρεις ακόμη τουρίστες, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι πέντε ετών.


Νέο ΒΙΝΤΕΟ - ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αίγινα τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ