Nίκος Παππάς: Ο αριστερός να μην φοβάται μήπως γίνουμε ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Nίκος Παππάς: Ο αριστερός να μην φοβάται μήπως γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Φωτογραφία:  Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Αριστερός να φοβάται μην αισθανθούμε βολικά σε έναν ρόλο αντιπολίτευσης, καταγγελίας και περιγραφής της ζοφερής πραγματικότητας και του ζοφερού μέλλοντος που περιμένει το λαό» σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας απαντώντας σε σχόλιο για το «φόβο του Αριστερού να μην γίνει ΠΑΣΟΚ».

«Για το ζοφερό μέλλον και τις προβλέψεις υπάρχουν και τα μέντιουμ ... η Αριστερά χρειάζεται, όταν ο λαός την έχει ανάγκη, να μπορεί να παρεμβαίνει, να προστατεύει, να πολιτικοποιεί, να βάζει όρια στις ασύδοτες αγορές, όπου αυτό χρειάζεται», είπε μιλώντας Στο Κόκκινο, με αφορμή την διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών.

Αναφερόμενος στην νέα πρόσκληση Τσίπρα στις εργασίες του συνεδρίου των ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών, ο κ.Παππάς σημείωσε ότι «ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας είναι όμορος ... ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδας και από τις κορυφαίες παρουσίες της ευρωπαϊκής Αριστεράς, καλείται και με πολύ μεγάλη χαρά συμμετέχει».

«Συμμετέχει, βάζοντας στο τραπέζι την ατζέντα με την οποία και ο ίδιος αναδείχθηκε υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν το 2014, γεγονός που ήταν μία βαθιά ανάσα για την Αριστερά, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. ... Η υποψηφιότητα Τσίπρα πολιτικοποίησε αυτή τη διαδικασία και άνοιξε δρόμους που πλέον δεν μπορούν να κλείσουν».

«Η Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη φοβάται ένα πράγμα, το λένε PASOKification. Να μην πάθει αυτό που έπαθε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα ... όπου το μεγάλο σοσιαλιστικό κόμμα, που οι κεντροαριστεροί, τα συνδικάτα, οι εργαζόμενες τάξεις, ακούμπαγαν τις προσδοκίες τους, ταυτίστηκε με τις πιο ακραίες δεξιές πολιτικές και διέρρηξε τις κοινωνικές του συμμαχίες, έχασε τα ηθικά του πλεονεκτήματα και κατέρρευσε, όντας πλέον ένα κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης που ψάχνει να βρει το βηματισμό του.

Εδώ λοιπόν έρχεται η Αριστερά, με την ηγεσία της και τις προτάσεις της, την πολιτική της», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς αριστερός ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ