Η μεγάλη μάχη του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση - Στο «ΓΣΠ» κόντρα στην Κοπεγχάγη - iefimerida.gr

Η μεγάλη μάχη του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση - Στο «ΓΣΠ» κόντρα στην Κοπεγχάγη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται απόψε ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν το προ επταετίας κατόρθωμα απέναντι στην Κοπεγχάγη. Δείτε και τα άλλα ματς.

Τα πέντε τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League κρίνονται απόψε με τον ΑΠΟΕΛ να ψάχνει ανατροπή απέναντι στην Κοπεγχάγη μετά το εις βάρος του 1-0 στη Δανία.

Στο «ΓΣΠ» πέφτουν τα φώτα απόψε. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Κοπεγχάγη αναζητώντας τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί ξανά στους ομίλους του Champions League. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο αφού πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στην Δανία ωστόσο στον κυπριακό σύλλογο εκφράζουν την αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουν.

Στη Ρωσία, η Ροστόφ έχει το προβάδισμα απέναντι στον Αγιαξ μετά το 1-1 του Άμστερνταμ και βρίσκεται κοντά στο να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του θεσμού.

Τυπική διαδικασία είναι ο αγώνας στο Μάντσεστερ ανάμεσα στην Σίτι και την Στεάουα μετά το 5-0 των Άγγλων στο Βουκουρέστι ενώ στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται και αυτή πολύ κοντά στην πρώτη της πρόκριση στους ομίλους μετά το 1-1 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στις 21:45

ΑΠΟΕΛ - Κοπενχάγη (OTEsport1)
Μάντσεστερ Σ. - Στεάουα (OTEsport 2)
Γκλάντμπαχ - Γιάνγκ Μπόυς (OTEsport 3)
Σάλτσμπουργκ. - Ντινάμο Ζ. (OTEsport 4)
Ροστόφ - Άγιαξ (OTEsport 5)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League ΑΠΟΕΛ πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ