Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας είναι φορτωμένος με βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας είναι φορτωμένος με βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας

Φωτογραφία: Sooc/Μενέλαος Μυρίλλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Γιάννη Μιχελάκη, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος κατά τη διακεια του σημερινού briefing.

«Οι αστειότητες δεν ακυρώνουν την πραγματικότητα ότι η ΝΔ είναι ενωμένη σαν μια γροθιά, και με πρωτόγνωρα ποσοστά συσπείρωσης», είπε ο κ. Κουμουτσάκος συμπληρώνοντας ότι «κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πορεία της ΝΔ να χτίσει τις σχέσεις της με την κοινωνία όταν μάλιστα η απήχηση των ανθρώπων αυτών στην κοινωνία είναι μη ανιχνεύσιμη».

Ο Τσίπρας ότι και να πει στη ΔΕΘ είναι βέβαιο ότι δεν θα το κάνει
Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και στη ΔΕΘ παραθέτοντας τα έξι ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσει κατά τη ΝΔ ο κ. Τσίπρας πριν ανέβει στην Εκθεση.
«Το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέει ότι ο Τσίπρας έχει αρχίσει να ετοιμάζεται πριν ξεκινήσει την επιστροφή του στον τόπο του εγκλήματος. Πριν πάει εκεί οφείλει να δώσει στους Έλληνες τις απαντήσεις που τους οφείλει:

  1. τι έγινε το δήθεν πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα
  2. υπάρχει έστω και μια δέσμευση που να τήρησε ο Τσίπρας 
  3. τι απαντά στους πιο αδύναμους για την περικοπή του ΕΚΑΣ 
  4. τι απαντά σε αυτούς που τους μιλούσε γι κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
  5. τι απαντά σε αυτούς που δεν βρίσκουν κρεβάτι στα νοσοκομεία 
  6. τι έχει να πει για τη βεβήλωση ναών από αγνώστους 

«Ο κ. Τσιπρας είναι φορτωμένος με βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας άρα ότι και να πει στη ΔΕΘ είναι βέβαιο ότι δεν θα το κάνει», κατέληξε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
Κανένα «θα» από τον Μητσοτάκη

Οσο για το τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ, ο κ.Κουμουτσάκος ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει καμία υποσχεσιολόγια και κανένα «θα». «Θα αποδειχθεί ότι η ΝΔ είναι η μόνη εναλλακτική ρεαλιστική πρόταση», προσέθεσε.

Οι διακηρύξεις περί ανθρωπισμού εξελίχθηκαν σε υποθέσεις οικογενειακού πλουτισμού

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ απέφυγε να πει ξεκάθαρα αν θα γίνει πολύ συγκεκριμένος ο κ. Μητσοτάκης για το θέμα του ΕΚΑΣ και του ΕΝΦΙΑ, αποκλείοντας απλά το ενδεχόμενο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το βήμα της ΔΕΘ να τάξει πράγματα.

Με αφορμή τις καταγγελίες για την ανάθεση σίτισης σε δομή φιλοξενείας προσφύγων στις Σέρρες, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «κατέρρευσε για μια ακόμη φορά ο μύθος του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς», προσθέτοντας ότι «δεν έχει σημασία από ποιον αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο».

Μάλιστα, προανήγγειλε και άλλη κίνηση από πλευράς της ΝΔ για την υπόθεση λέγοντας ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα καταθέσει Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων καθώς, όπως είπε «οι διακηρύξεις περί ανθρωπισμού εξελίχθηκαν σε υποθέσεις οικογενειακού πλουτισμού»·

Τέλος, όσον αφορά στην τραγωδία της Αίγινας, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι «υπάρχουν τρεις σκοτεινές ώρες απραξίας. Μας προβληματίζει η σπουδή των δηλώσεων Δρίτσα που μπήκε στην ουσία της υπόθεσης πριν ξεκαθαριστεί η εικόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κουμουτσάκος ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ