Κοντά σε Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ - Θετικός για επιστροφή στην Ελλάδα ο διεθνής μέσος - iefimerida.gr

Κοντά σε Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ - Θετικός για επιστροφή στην Ελλάδα ο διεθνής μέσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο φέρεται να έχει έρθει η ΑΕΚ και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να κάνει και επίσημα πρόταση για την απόκτησή του.

Μετά την παραχώρηση του Ελντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να είναι αυτή την στιγμή το πρώτο φαβορί για να ενισχύσει το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Οπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 o διεθνής παίκτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα μετά τον υποβιβασμό της από την Serie A, δεν είναι αρνητικός στην επιστροφή του στην Ελλάδα και η ΑΕΚ ίσως κάνει ακόμη και σήμερα την τελική κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε το ξεπέταγμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό το 2008 και μετά από πέντε χρόνια έφυγε για την Μπολόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ