Τουρκία: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας -Για τη σύλληψη υπόπτων που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος - iefimerida.gr

Τουρκία: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας -Για τη σύλληψη υπόπτων που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική αστυνομία πραγματοποιεί επιχειρήσεις για τη σύλληψη υπόπτων για τρομοκρατική δράση, που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος.

Οι επιχειρήσεις αυτές, διεξάγονται στην Κωνσταντινούπολη, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Dogan News Agency.

Την ίδια στιγμή, άρματα μάχης του τουρκικού στρατού πήραν θέσεις μάχης και πραγματοποίησαν βολές κατά στόχων στο συριακό έδαφος, χωρίς ωστόσο, να διασχίσουν τη συνοριακή γραμμή, μεταδίδει το CNN Turk.

Στα τηλεοπτικά πλάνα που μεταδίδονται διακρίνονται αρκετά άρματα μάχης να πραγματοποιούν ελιγμούς.

Νωρίτερα, είχε μεταδοθεί ότι τα τουρκικά άρματα μάχης διέσχισαν τη συνοριακή γραμμή, για να διευκρινιστεί μετά, ότι παραμένουν εντός των τουρκικών συνόρων.

Από νωρίς το πρωί, πυρά πυροβολικού, με την υποστήριξη μαχητικών αεροσκαφών πλήττουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Τζαραμπλούς, ενώ έχει αναφερθεί και η δράση τουρκικών ειδικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ