Στη Δανία για την πρόκριση και δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Στη Δανία για την πρόκριση και δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχοντας στις αποσκευές του το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για τη Δανία όπου θα αντιμετωπίσει στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι-οφ του Europa League την Μπρόντμπι.

Η πρόκριση είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλισμένη όμως στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως το «εχθρικό» κλίμα που δημιούργησαν οι Δανοί με τις καταγγελίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς του Μάρκους Μπεγκ, έχει δυναμιτίσει το κλίμα.

Οι οπαδοί της Μπρόντμπι αναμένεται να δημιουργήσουν μια «κολασμένη» ατμόσφαιρα ενώ η πρόσφατη νίκη της ομάδας τους στο πρωτάθλημα με σκορ 7-0 αφήνει νότες αισιοδοξίας για ανατροπή του 3-0 της Αθήνας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι απέκλεισε την τελευταία στιγμή από την αποστολή τον Νάνο, ο οποίος θα πετάξει σήμερα για το εξωτερικό προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Αντίθετα, με την υπόλοιπη αποστολή ταξίδεψε ο Ιβάνοφ αφού ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός πήρε κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις του.

Αναλυτικά η αποστολή

Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Ιβάνοφ, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Η πιθανή πρόκριση και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Νάνο, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού αφού ο Στραματσόνι εξετάζει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις με τη μία να είναι σίγουρα η απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Δανία Μπροντμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ