Champions League: Πάρτι της Πόρτο στην Ρώμη – Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους ομίλους - iefimerida.gr

Champions League: Πάρτι της Πόρτο στην Ρώμη – Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους ομίλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο αποβολές της Ρόμα επέτρεψαν στην Πόρτο να κάνει... πάρτι στο Ολίμπικο και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League με το εντυπωσιακό 0-3.

Για την ομάδα του Κώστα Μανωλά αποβλήθηκαν οι Ντε Ρόσι (39') και Εμερσον (50'), ενώ για τους Πορτογάλους σκόραραν οι Φελίπε (8'), Λαγιούν (73') και Κορόνα (75').

Μονακό και Σέλτικ έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς είχαν πιο εύκολο έργο στην ρεβάνς απόψε. Οι Γάλλοι (1-2 στην Ισπανία) νίκησαν με 1-0 (90' Φαμπίνιο) την Βιγιαρεάλ και προκρίθηκαν, όπως και οι Σκοτσέζοι (2-5 στο Ισραήλ) παρά την ήττα τους με 2-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά (20' Σαχάρ, 48' Χόμπαν).

Η Ντάνταλκ από την Ιρλανδία άγγιξε το θαύμα στην Πολωνία, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε με 1-0 (19' Μπένσον) αλλά ισοφαρίστηκε στο 90' (Κούτσιαρτζούκ), ενώ είχε χάσει στο πρώτο ματς εντός με 2-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Τέλος, στους ομίλους θα βρίσκεται και η Λουντογκόρετς που έμεινε στο 2-2 (7' Ντούρις, 64' Ματέγιου – 17' Μισιτζάν, 90' Κεσέρου) με την Βικτόρια Πλζεν, αλλά είχε «κάβα» την εντός έδρας νίκη της (2-0) και πέρασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League πρόκριση όμιλοι Ρομά Πόρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ