Πολάκης: Το δίπλωμα του χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας ανανεώθηκε επί ΝΔ - iefimerida.gr

Πολάκης: Το δίπλωμα του χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας ανανεώθηκε επί ΝΔ

Φωτογραφία:  Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ειρωνική και επιθετική ανάρτηση στο facebook, ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απάντησε στους 33 βουλευτές της ΝΔ που φέρνουν στη Βουλή το θέμα της τραγωδίας στην Αίγινα.

Οπως γράφει ο Παύλος Πολάκης, το 2014, οπότε και ανανεώθηκε το δίπλωμα του χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου, του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου, κυβέρνηση ήταν η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και υπουργός Ναυτιλίας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η ανάρτηση Πολάκη

«Πάει το χάσανε εντελώς στη Νέα Δημοκρατία. Τριάντα τρεις (33!!) βουλευτές ρωτάνε το Δρίτσα γιατί ανανεώθηκε το δίπλωμα χειριστή ταχύπλοου του Λυκουρέζου (που εμβόλισε το τουριστικό Σκάφος στην Αίγινα σκοτώνοντας 4 ανθρώπους) το 2014 ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ. Τελικά η απώλεια εξουσίας οδηγεί σε χάλαση συνειρμού και πρόωρη άνοια σε αυτό το κόμμα...»

Πολάκης: Το δίπλωμα του χειριστή του μοιραίου ταχύπλοου της Αίγινας ανανεώθηκε επί ΝΔ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ