Η Μελάνια Τραμπ απειλεί τα ΜΜΕ -Για τις φήμες πως ήταν «συνοδός κυρίων» - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ απειλεί τα ΜΜΕ -Για τις φήμες πως ήταν «συνοδός κυρίων»

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/SHAWN THEW
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελάνια Τραμπ, ακολουθώντας το παράδειγμα του συζύγου, προσπαθεί να ελέγξει τα Μέσα Ενημέρωσης και προειδοποιεί πως θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον, αν συνεχίσουν να ρίχνουν «λάσπη» στο όνομά της.

Η υποψήφια για την θέση της «Πρώτης Κυρίας» τα έβαλε με το Politico και την Daily Mail, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε άρθρο της στο οποίο ισχυριζόταν πως η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ ήταν «συνοδός κυρίων» πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Μάλιστα, προσέλαβε τον δικηγόρο Charles Harder, για να την εκπροσωπήσει.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος της χαρακτηρίζει τις ειδήσεις «ψευδείς και δυσφημιστικές». Υπογραμμίζει, δε, πως είναι «100% ψεύτικες και ιδιαίτερα επιζήμιες για τη φήμη της. Καταλαβαίνει πως τα Μέσα έχουν ορισμένα περιθώρια μέσα σε μια προεκλογική εκστρατεία, αλλά ορισμένα ψέματα υπερβαίνουν τα όρια της είδησης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Ο «πόλεμος» της οικογένειας Τραμπ με τα ΜΜΕ καλά κρατεί, με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών να αντιδρά σε ό,τι δεν του αρέσει, χωρίς να ενδιαφέρεται για την Ελευθερία του Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ μηνύσεις ΜΜΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ